Fuuuuk, assa!!!

By , 17. juli 2016 19:51

20160717175429STAKKARS MEG!

Jeg er så syyyk!

Ja, det ser dere jo på bildene. Jeg har forsøkt gjøre dem så fine som mulig – bare se den fine ramma!

Likevel tror jeg muligens det skimter litt gjennom. Jeg har både masse feber og eviglange hostekuler. Faktisk så hoster jeg så ille at lungene nesten blafrer ut av kjeften på meg. Det er helt sant! Jeg er sikker på jeg kjente dem passere drøvel’n et par ganger.

Fordelene med fæl, smertefull hoste kan jeg likevel ikke benekte:

 1. Oppvartning (Jeg har verdens snilleste mann og barn.)
 2. Fri tilgang til Bergensk brystbalsam (Jajaja… Kanskje ikke akkurat fri tilgang, da.)
 3. Honningmelk (Jeg ELSKER honningmelk!)
 4. Kosete katter som vil trøste slaven sin.

Sånne som han her. Rodriguezen min.

20160714_145255

Og hun her. Lahlumprinsessa mi.

20160714_204353 (1)

Søte små poter som stryker meg over kinnet. For de gjør faktisk det!

20160714_145151

***

Ulempene er ikke fullt så sjarmerende og trivelige, da:

 1. Jeg kunne godt like å få litt mer søvn enn 5-10 minutter mellom hostekulene.
 2. Jeg hadde ikke sagt nei til litt mer overskudd. Altså, jeg trenger ikke å være i festform eller noe, men å greie turen mellom godstolen og dass (eller godstolen og kjøleskapet, for den saks skyld) uten å ende opp i en bue med lungene blafrende ut kjeften, det hadde vært saker.
 3. Smerter i brystkassa. Det kjennes ut som om noen sitter på den. Konstant. Det er ikke så lett å puste når det kjennes ut som noen  har satt seg på brystkassa di. Ei venninne lurte på jeg var sikker på at det faktisk ikke satt noen der, men vi kom fram til et nok måtte være auraen som er blitt for trang. Litt for mye snop og alt for lite ingress. Sånt vokser man ut av både klær og auraer av.
 4. Bråk. Det er liksom ikke måte på hvor bråkete man blir!
 5. Smittefare. Det er uvisst å si om (eller når) husets øvrige beboere må lide for all den ekle smittingen jeg bedriver for tiden.
 6. Det lukter ikke akkurat blomster og nystekte kanelsnurrer av sjuke folk

smiley smellyarmpits

I morgen blir det tur til doktoren. 

e02b8df4a1c3efbe81b901be6887079a

Det blir artig, det! Kanskje finner vi ut noe spennende?

***

I mellomtiden er det iallfall fryktelig synd på meg.

Over og ut.

2 Responses to “Fuuuuk, assa!!!”

 1. Vivian sier:

  Synes SEEEEEEEELVFØLGELIG veldig synd på deg, men må nok le litt også! Herlige bilder! Ser ut som dette er en blogg etter min smak, så må vel finne ut hvordan jeg får til å følge deg ;-)

 2. Vivian sier:

  Hei igjen….finner ikke noen knapp å trykke på for å følge deg/få nyheter i egen feed….HJÆLP!

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro