Ikke farlig å være syk når man har så snille unger!

By , 5. desember 2017 20:36

Det er faktisk ganske så kjipt å ha influensa. Ikke får man sove om natta, for da skal man visst hoste lungene opp gjennom gapet. Og så skal man ligge lenge og fryse så man hakker tenner, for så å stå opp og kle på seg masse før man legger seg under dyna igjen, bare for å svette så man kan vri opp dyna.

Men, når dagen kommer, man sitter i sofaen med full fyr i peisen, teppet godt tulla rundt seg og med nesen i en klut, og minstemann smører brødskive med prim og serverer sammen med en stor kopp kakao, da er det jaggu ikke så verst likevel.

Og når nest eldste pia kommer hjem fra jobb og har kjøpt med julekalender og julebrus til den syke mamma’n sin, da flommer mammahjertet helt over.

Jeg er så HELDIG som har fått så fine unger. 

*****

 

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro