Meg

By , 30. oktober 2009 08:24


meg

Lene Ryghaug Noteng

f. 19.02.74

Bartebyen

Jeg er ei smågal jente fra Trondhjem, som er så heldig å være gift med verdens nydeligste menneske. Han heter Andreas, og jeg fant ham (eller fant han meg?) borti gata der vi bodde før. Andreas er endel yngre enn meg (9 år og 8 mndr for å være nøyaktig), men det har vi aldri merket noe til. Vi hadde det litt travelt, og 4 1/2 mnd etter vi ble kjent var vi allerede gift og hadde en liten en på vei.

Amund Elias ble født 20.august 2007, litt over en måned før vi hadde vært sammen et år. Fra før av har jeg to flotte jenter; Andrea f.12.november 1995 og Kjerstin f.19.desember 1997, og Andreas har et lite underverk fra før; Nora f.23.februar 2005.

Jeg går hjemme, men har nok å henge fingrene i likevel. Jeg er glad i håndarbeid, og strikker mye. Jeg lærte å strikke av min farmor som 5-6-åring, men satte igang sånn helt frenetisk da jeg var 18. Siden da har det sikkert gått med et tonn med garn… Noe av det jeg lager beholder jeg, noe gir jeg bort, noe selger jeg…

Ellers så elsker jeg hockey, og er på så og si alle hjemmekampene til Rosenborg hockey. Sto i Klacken og så alle hjemmekampene til TIK de siste 6-7 årene før klubben gikk konkurs også. Det skal mye til for at jeg misser en kamp. Det holder ikke med litt feber da, nei…

Helger og ferier tilbringer vi mye på Frosta. Der har vi campingvogna vår. Vi får ikke brukt den på vinterstid, for vi har ikke spikertelt.Forteltet må vi ta ned på høsten, ellers så blåser det i filler. Vi elsker campingvogna vår!

Ellers så kan jeg si litt om hvorfor jeg går hjemme; Jeg er ufør pga diverse psykiske ting. Har prøvd å komme meg ut i jobb siden jeg var 18 år gammel, men måtte til slutt innse at det ble for tøft. Jeg har perioder hvor jeg er dårligere enn andre, og perioder hvor jeg har det stort sett greit. De gode periodene er blitt lengre og lysere etter at jeg slapp å konstentrere meg om annet enn hjem og familie. Og enda bedre fikk jeg det etter at jeg traff Andreas. Han er en klippe i tunge stunder!

************************************

3 Responses to “Meg”

 1. Aina Chul Røtvold sier:

  Hei Lene.
  Jeg skal prøve meg på Pixielue med hals som du har vært så grei å lagt ut oppskrift på. Men jeg lurer veldig på hvilket garn og pinne nr du har brukt til denne oppskriften. Har du brukt enkelt eller dobbelt garn?

  Håper du har mulighet til å svare meg på denne henvendelsen.

  Med vennlig hilsen

  Aina

 2. Lene Pene sier:

  Jeg har brukt et garn som heter Tinde (fra Gjestal), enkel tråd. :)
  50% peruviansk ull, 50% tencell, 100 gram =ca. 180 m. 20 masker på pinne nr.4,5 – 5 = 10 cm. Håndvask.

  :smile:

 3. Anita Grimsrud sier:

  Hei Lene!
  Passer uglevantene til jente 12-14 år? Tenker på de brune. Selge dem til meg?

  Vennlig hilsen
  Anita

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro