Sookie

By , 3. september 2009 13:32

2.september 2009 var jeg i Stavanger og henta lille Sookie. Litt fra turen finner du i denne tråden.

Sookie er ei mørk viltfarget strihåret(?) Dachstispe, født 27.juni 2009. Foreldrene hennes var strihåret, men hun ser ut til å bli glatt og kort i pelsen. Så det spørs om hun blir barteløs og skjeggfri. Det spiller uansett ingen rolle. Sookie er nydelig som hun er.

Hun har et herlig gemytt. Hun er leken, kosete og tålmodig overfor ungene, og foreløpig ser hun ut som hun kan bli en god jakthund (ifølge min svigermor og hennes mann – jeg har ikke peiling på sånt).

Vi fikk henne for kr. 5000,- Grunnen til at hun var såpass billig var nok at hun ikke har noen fisefin stamtavle, men det spiller ingen rolle for oss. Her skal det ikke utstilles noen familiemedlemmer EVER! Så da er det eneste viktige at vi syns hun er fin, og at vi er glade i henne.

***********************************************************

Dette bildet er det som sto først i annonsen, og som overbeviste meg at dette var «vår» hund.

***********************************************************

Disse bildene er tatt første dagen hjemme

*******************************************

*******************************************

Sookie flyttet til en familie på Svorkmo da hun var tre år. Hun var veldig aktiv og hadde et godt jaktinstinkt, så hun ville få det bedre et sted der hun fikk leve slik hun ville. I det nye hjemmet fikk hun en kompis (en dachs som var like gammel) og muligheten til å bli med på jakt.

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro