Medisiner og sånn…

By , 28. november 2009 19:14

sykepleierJeg syns det er så vanskelig med dette medisinstyret, jeg… Jeg glemmer å ta dem sånn innimellom, og så kommer jeg på det når jeg er borte hjemmefra og ikke har dem med. Eller når halve dagen er gått og jeg lurer på hvorfor jeg er så urolig og rar i humøret.  :blink:

Noen ganger våkner jeg om natta og kommer på at jeg glemte kveldspillen min, og da blir den tatt så seint at jeg må utsette morgenpillen til midt på dagen. For det husker jo jeg???  :whistle:

Andre ganger lurer jeg på om jeg kanskje har tatt morgenpillen min, og husker settingen jeg tok dem i og alt. Men så kommer jeg til å tenke på at kanskje det var igår…? Og så tar jeg en for sikkerhets skyld. Om jeg hadde tatt en samme morgen, er det da farlig å ta en til…? :ermm:  Det kjenner jeg at jeg lurer litt på.

Jeg har også fundert litt på hva som er best å gjøre dersom det er umulig å huske om jeg har tatt den eller ikke. Er det verre å ta en for mye enn å ikke ta i det hele tatt? Eller omvendt…?  :wassat:

Uff… Jeg må nok kjøpe meg en dosett. Sånn som gamlisene har. De som er for senile til å huske på medisinene sine. :cwy: *sukk*

Eller jeg kan ansette en sykepleier som kan gi meg dem. Kanskje hun gir meg et bad en gang hver fjortende dag med det samme…?

6 Responses to “Medisiner og sånn…”

 1. superjanne sier:

  Hei!

  ikveld skal jeg skrive litt på bloggen min om mine diagnoser. kunne du tatt en titt senere og evt si din mening?

  klem janne :)

 2. Lene Pene sier:

  Det kan jeg, vettu! :) Var innom deg nettopp, men fant ikke noe. Men jeg skal stikke innom igjen iløpet av dagen. :wink:

 3. Chanett sier:

  Anbefaler deg en dosett:) Jeg har brukt det lenge, siden jeg og må ta endel medisiner.. Og da er det bare å ha den liggende i veska eller no, også tar man dem utover dagen:)
  Klem Chanett

 4. Thomas sier:

  Heisann Lene :smile:
  Jeg er selv Biopolar og kjenner meg veldig godt igjen i dette medisin dillemaet ,jeg glemmer og ta kvelds medisinen eller morgen medisinen så jeg kjøpte meg et mini dossett på apoteket og etter den kom i hus har jeg husket medisinene hver morgen og kveld, så det anbefales på det varmeste.
  Mvh
  Thomas.W

 5. Lene Pene sier:

  Hmm… Kanskje jeg skulle prøve å kjøpe en dosett, da…? :ermm:

 6. Mari sier:

  Ja dosett er kjekt å ha når man skal ta medisiner flere ganger om dagen. Ellers kan jo også en repeterende alarm på mobilen være til hjelp for oss som går litt i surr med hva som var i går og i dag … Klstremerkeraden med dager på p-pillene har reddet meg flere ganger når jeg lurer på om jeg tok pillene eller bare tenkte på at jeg burde ha tatt dem…

  Hilsen bipolar 2 som lette etter trolldeigoppskrift og havnet her.

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro