Selskapeligheter… :S

By , 19. januar 2010 11:53

I helga var vi i 75-årsdag. Som vanlig var jeg rimelig nervøs foran dette selskapet også, men jeg trøstet meg med at jeg hadde Andreas og alle ungene der sammen med meg. Så fikk jeg plutselig litt bakoversveis. Det ble ikke som jeg hadde tenkt meg. Alt ble helt kaos.

For det første så hadde jeg av ulike grunner ikke sovet mer enn tilsammen 3-4 timer iløpet av de to siste nettene. Jeg hadde feber, migrene og var i forferdelig dårlig form. I tillegg hadde Amund Elias feber, han hadde våknet klokka 03:30 den morgenen og nesten ikke sovet på dagen, og selskapet begynte akkurat da han skulle ha lagt seg for kvelden…

Og da vi kom frem oppdaget jeg at jeg ikke fikk sitte sammen med Andreas. Det er det verste for meg. Jeg drar aldri i sånne selskaper dersom jeg ikke har ham å klamre meg til. Og som om det ikke var nok, så hadde de plassert Kjerstin helt i andre enden av rommet – alene sammen med bare eldre. Hun fikk helt noia, stakkar… Og det var egentlig kjekt, for da kunne jeg flytte henne så vi fikk sitte sammen. Det er liksom greit når det er en 12-åring som får angst. Men når et menneske på snart 36 får panikk, da forventes det at man skal kunne ta seg sammen.

Det er lite forståelse å møte for sånne problemer blant folk flest. De tror at dette er noe man kan skru av når det er nødvendig. Som om man hadde noe valg. Men hvem ville velge å ha det sånn…?

Jeg er veldig glad for at Kjerstin fikk sitte sammen med meg tilslutt. Ellers hadde nok Kjerstin, Nora og Amund fått se meg i en tilstand de ikke hadde hatt godt av… Eller, mest sannsynlig hadde jeg nok satt meg i bilen og kjørt rett hjem.

Jeg tror ikke jeg kommer til å gå i flere sånne selskaper. Med mindre jeg blir forsikret om at jeg får ha Andreas ved min side hele kvelden, og at folk aksepterer at jeg er som jeg er. Jeg forventer ikke at folk skal forstå. Jeg ønsker bare at de godtar det.

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro