En positiv opplevelse av NAV…

By , 22. januar 2010 07:37

Igår var jeg på en runde med min eksmann for å hjelpe ham med noe. Vi tok turen innom  NAV, og vi grudde oss vel like ille begge to. Han har heller ingen heldige møter med dem å vise til. Men nå hadde han altså noen ærend der, og jeg var med som psykisk støtte og for å ordne opp i noe bidragsgreier sammen med ham.

Og vi møtte altså ikke en, ikke to, men TRE hyggeligehjelpsomme mennesker – PÅ RAD!!! Så nå fikk han den hjelpen han trenger, og jeg fikk for en gangs skyld snakka med vettuge mennesker der nede. :blink:

Bare så synd for meg at dette er avdeling Heimdal, og ikke Lerkendal der jeg hører til… Jeg må sikkert slite med de samme buruglene i fortsettelsen også. :cwy:

Men nå skal jeg prøve å glede meg litt på hans vegne, som nå fikk en ålreit saksbehandler å forholde seg til. Istedenfor å deppe over min egen burugle…

Tro om de har fått klar beskjed om å skjerpe seg etter at NAV ble tatt opp i høring på Stortinget…? :tongue:

2 Responses to “En positiv opplevelse av NAV…”

 1. nina valmyr wikmark sier:

  Hei Lene!
  Synes siden din er morsom å lese til tider! Leser vel ikke alt hele tiden, men innimellom!
  Du diver med mye kreativt arbeid, og du er flink! Flotte barn har du fått og!
  Jeg tilhører også NAV lerkendal, og har ikke opplevd det som så vældig bra! Siden vi har bursdag på samme dag, så har vel vi samme saksbehandler tenker jeg. Eller jeg har nå hatt noen, for de skifter jo fortere enn jeg klarer å følge med! Men etter de årene jeg har hatt der, møtte jeg i forrige uke en utrolig snill og hjelpsom mann på NAVLerkendal. Han holder jo egentlig ikke til der, han har vel kontor i midtbyen, men trur han blir sendt rundt på forskjellige kontor. Han har vel en spesiell tittel. Navnet var Bart, og ko fra Nederland! Og det var vel midt første møte med NAV på en positiv måte!!! HURRA!!!!

 2. Lene Pene sier:

  Ja, vi har nok samme saksbehandler(e) vil jeg tro… De går jo etter fødselsdato. Merkelig hvor udugelige de kan være der nede. :wassat: Men kjekt å høre at det fins unntak! :biggrin:

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro