Morgengruff

By , 18. mars 2010 08:24

Halv seks…!? Da er det faktisk natt enda i mitt hode. HØRER DU DET, AMUNDSEN…!!?

Det er ikke så godt å våkne etter 4 timer søvn, bli dratt ut av senga av en lys våken myring, som så tasser opp trappa mens han messer «Mat. Sulten! Sulten. Mat! Suuuulten!!! Maaaaat!!!!». Jadda. Du skal få mat. Mamma skal bare kle på seg først. «Kææææ på? Ha på T-skjorte? Sulten! Maaaaat!» Eeeh… Jau. Det er vel bare å finne frem mat, da…

Nå sitter han der i godstolen sin og ser barnetv. God & mett og selverklært TRØTT! Faktisk… Men «sååååva litt»…!? Nei, det skal han ikke. Selvsagt ikke. Han er en snodig fyr. Men en veldig søt sådan!

*******

Idag er jeg ikke i noe særlig form.

Hodepine og nerver utenpå huden. En dårlig kombinasjon…

Jeg liker ikke sånne dager. Det er så slitsomt… Gå rundt og kjenne på at alt er skummelt og ubehagelig. Konstant krisefølelse og redsel for at noe skal gå fryktelig galt. Uten grunn. Det skal jo ikke skje noe skummelt idag…? Det bare kjennes sånn ut!

Sånne dager blir definitivt ikke noe bedre av for lite søvn. Og inatt ble det bare såvidt over fire timer.

Det er min egen feil, for jeg la meg for sent. Og når jeg la meg fikk jeg ikke sove. Jeg hadde en urolig og trasig dag igår også, og da har jeg vanskelig for å sovne til natta. Hvilket medfører en enda verre dag dagen derpå…

Av og til skulle jeg ønske jeg var en struts.

Det hadde vært deilig å kunne stikke huet i sanden, innbille seg at ingen så en, og føle at ingenting lenger var skummelt eller farlig.

Kan jeg ikke få være struts? Bare for en dag…?

Nei, det kan jeg visst ikke… Jeg får nok bare bite tennene hardt sammen og stå det ut.

Det går jo over. Om litt. Håper jeg…?

*******

Ikveld er det hockeykamp. Mot Kongsvinger.

Den siste hjemmekampen for sesongen. Egentlig en uviktig kamp – Rosenborg har jo rykka opp allerede… Men det blir gøy likevel. Må jo ha med seg sesongavslutningen.

Nei, nå skal jeg bare sette meg ned og strikke. Er jeg heldig får jeg lurt noen til å komme hit og holde meg med selskap. Jeg hater å være alene på sånne dager. Egentlig litt pussig, siden jeg blir litt småredd folk… :blink: Det føles bare så ensomt å ha det sånn. Jeje..

Dere får ha en fin og bekymringsfri dag der ute!!!

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro