Så var festen over. Tilbakeblikk på 2010.

By , 2. januar 2011 18:14

Husk fettjevndøgn natt til mandag 3. januar og still badevekten 4 kilo tilbake!

:w00t:

Da er vel juleferien så godt som over. Hyyyl & skriiik!!!

Det har vært usedvanlig digg å ha verdens besteste mann rundt seg 24/7 i halvannen uke, og jeg gruer meg til han må på jobb igjen imorgen. Tror han gruer seg litt selv også… Vi har hatt ei kjempefin jul, til tross for at vi ikke har vært helt i form hele tiden.

Men det blir sikkert greit å starte hverdagen igjen også. Man blir jo helt skakkjørt av å ha fri så lenge… Søvnmønsteret er helt på utur, og matvanene vi sklei så smoothly inn i tør jeg ikke snakke høyt om. Oooh skrekk!

Amund Elias er iallfall klar for barnehagen!

Han spurte faktisk igår om han ikke skulle dit snart… Han syns sikkert det er litt kjipt og kjedelig med så lange dager uten å ha vennene sine rundt seg.

Han har sett altfor mange timer med film, og blir skikkelig sur når vi slår av dvd-spileren. Vi må finne på avledningsmanøvre som virkelig fenger for at han skal komme ut av apatien frivillig. Det er jo helt umulig å få kontakt med ham når han er fengslet av en film…

Men imorgen er det altså barnehage igjen. Yeeey! De skal visst på tur allerede første dagen, så jeg får gå gjennom sekken og skiftetøyet og se om jeg finner noe å sende med. Jeg måtte ta med alt som lå der hjem til jul; det var jo blitt for smått alt sammen!

Nå er det altså et nytt år, og jeg har (som tidligere nevnt) ingen nyttårsforsetter, med unntak av å kose meg glugg ihjel. Men noen tilbakeblikk tar jeg meg tid til:

2010 var året da

* Amund Elias fylte 3 år og begynte i barnehage for første gang

* Nora fylte 5 år

* Kjerstin fylte 13 år, ble tenåring og begynte på ungdomsskolen

* Andrea fylte 15 år, ble konfirmert og begynte på sitt siste år på ungdomsskolen

* Andreas bestemte seg for at han fra høsten 2011 skal bli heltidsstudent ved HiST og ta lærerutdanning

* jeg fikk ettergitt hele studiegjelden min

* vi ble onkel og tante til verdens fineste Luca

* vi startet opp vårt første felles akvarium

* vi tilbragte vår siste sommer som heltidscampere ved Hauganfjæra camping

* Andreas & jeg var på vår aller første musikkfestival; Norway Rock i Kvinesdal

* vi tok med oss ungene, Rune (pappa’n til jentene), Ronny og Erica til Kristiansand, dyreparken og Kaptein Sabeltann

* vi samlet alle ungene med både mammaer og pappaer til verdens koseligste julaften

Nå er det selvfølgelig mye mer jeg skulle ønske jeg fikk oppleve i 2010, som f.eks å bli frisk både i kropp og sinn… Eller i det minste å greie meg uten medisiner. Men det var bare et ønske, ikke en forventning.

Jeg er bare glad for at jeg har så mange rundt meg som støtter opp om meg og mine når alt blir for vanskelig. Og jeg er glad for at jeg til tross for smerter og angst greier å ha et tilnærmet sosialt liv. Iallfall i perioder…

Og så er jeg glad for at jeg opprettet denne bloggen.

Mitt eget fristed, der jeg kan vise alle sider av meg selv; et sted der jeg kan få utløp for både kreativitet, glede, forundring, sorg, sinne og frustrasjon.

Det ligger mye terapi i blogging for meg. Bloggen er min «dagbok», som jeg håper at kan vise verden at man kan være noe for andre selv om man er psykisk og fysisk syk. At man kan gi av seg selv og bidra med noe, selv om arbeidsevnen ikke er tilstede. Om ikke annet så får jeg satt et ansikt til en sykdom som er så tabubelagt, at svært få tør å snakke med sine nærmeste om den i redsel for å støte dem fra seg.

Men om det så er sånn at ingen andre har noen nytte av det jeg skriver, så er ikke det så farlig heller. Det gjør uansett nytta si for meg.

Ha en fin søndagskveld. Ikke legg dere for sent; husk at hverdagen hopper opp og biter dere i kneet imorgen tidlig!

Og ikke glem å still badevekta inatt…

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Panorama Theme by Themocracy

This site is protected by WP-CopyRightPro